Om mig

Processed with VSCOcam with b3 presetFrån myllan är en plats för mina dagliga funderingar om design, inredning, DIY och trädgård, ofta ur ett lantligt perspektiv. Mitt andningshål helt enkelt. Sara heter jag, är fyrtio plus några få och jobbar som grafisk formgivare när jag inte snärjt in mig i färgprover, tyg eller jord. Förpackningsgrafik är min nisch, för en sådan måste man ju ha sägs det. En bra nisch om jag får säga det själv. Inreder gör jag mest hela tiden, byter stil här hemma till frukostkaffet. När vi bodde i lägenhet i storstaden skulle allt vara minimalt. Här? Här är allt bara liksom det själv vill. Eklektiskt skulle någon säga, lantligt andra. Jag kallar det hem. Vårt hem. Mannen säger sitt, tur är väl det, men en annan faktor som styr är våra djur. Två tokbusiga katter och en stor, klumpig hund skapar sina begränsningar. Bra begränsningar. Ett hem där man kan leva och älska. Välkommen!

Om det är något du undrar tveka inte att skicka ett mail: mumlan@gmail.com

Alla bilder är mina egna om inte annat anges. Copyright tillhör mig och det är inte tillåtet att låna bilder utan mitt medgivande.

Annonser

2 reaktioner på ”Om mig

  1. Hej! Jag skriver för närvarande på en bok om stilhistoria. I ett avsnitt skulle bilden på Hemutställningen 1917 passa så bra! Ber därför om lov att använda bilden i min bok, självklart med hänvisning till källan och de uppgifter du anser ska vara med. Eller om du vet vem som har rättigheterna!? Många hälsningar Eva Atle Bjarnestamn

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s