Året som gått

I morgon år det nyårsafton, man kan lätt undra vart sjutton tog det här året vägen? Jo, det ska vi ta reda på i en liten årskrönika.

kudde

Januari var pysslets månad. Det stickades och trycktes kuddar på löpande band. En riktigt kreativ månad med andra ord.

stilleben_onion

Årets andra månad bjöd på riktiga vårtecken. Snödropparna tittade upp och jag fick ett brinnande behov av att fotografera stilleben av alla de slag.

pense

I mars var det födelsedag, det bakades tårta och en ny fin ugglelampa fick flytta in. Årets första penséer hamnade i en kruka vid entrén och vårkänslorna vaknade till liv på riktigt.

hare

April var också en DIY månad, den här krabaten fick ett nytt hem hos grannen och deras nyfödda lilla tös. Nu kan man också koka årets första rabarberkräm och slånlunden står i blom.

citronverbena

Sedan kom våren på riktigt och alla krukor fick flytta ut. Vi firar Norges nationaldag och tar årets första glas vitt i trädgården. Sköna maj välkommen.

bilen

I juni händer det saker, vi köper äntligen vår första bil, jag landar ett nytt jobb och livet leker.

öland

Nu blir det allt glesare mellan inläggen, men i juli tar vi en tur till vackra Öland med sina allvar och fina väderkvarnar.

_MG_2833

Augusti går i kärlekens tecken. Vi gifter oss i största hemlighet efter att ha varit tillsammans sedan 1996. Det var nog på tiden 🙂

IMG_3815

September är ju som bekant skördemånaden nummer ett, och vad är då inte mysigare än att besöka en skördefest. Vi besöker Öveds kloster och deras mysiga skördemarknad. Det här är ett litet slott som ger en känslan av att vara i Italien.

baf021b84e054cac3dc641a4cab7b3ce

I oktober har jag jobbat på mitt nya jobb i en månad. Kul och utmanande, precis som det ska vara. Här trivs jag som fisken i vattnet!

281e7d42f5b92dbf8bed6fba8afdc6c5

Under november lyckas jag inte producera ett endaste inlägg! Jag får fuska och bjuda på en instagrambild av en smarrig lunch med pocherad torsk på Johan P. Sorry!

decembersol

Och så var det redan december, julfirande och det där fantastiska ljuset som jag visade härom dagen. Ja, så nog sjutton har det hänt saker 2014! Hej 2015, du är varmt välkommen.

 

3 reaktioner på ”Året som gått

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s