Nummerlappar till adventsljusen

Hej på er finingar! Tänkte att jag skulle återanvända ett inlägg från i fjol, det där med nummerlappar till adventsljusen ni vet. Själv har jag inte riktigt hunnit pynta än, har köpt några hyacinter, det är allt… Planen är att få upp stjärnor och ljusstakar under dagen. Och kanske dricka lite glögg 🙂 I vilket fall som helst, här kommer inlägget:

nummer_bildBildkollage med bild från stock.xchng

Och så var det ju det där med adventsljusen. Ska man ha nummer eller ej? Stora blockljus eller vanliga? Jag tycker att det kan vara väldans fint med nummer, därför har jag gjort en A4 med några olika varianter på nummerskyltar som ni kan ladda ner och skriva ut själva. Skriv gärna ut dem på tjockt, matt papper. Sedan är det bara att klippa ut den variant som ni gillar, trä i ett fint snöre och hänga på ljusen. Klicka på texten ”nummerlappar” för att ladda ner pdf:en. Var försiktiga när ni tänder era ljus! Kram på er.

nummernummerlappar

advent2

Annonser

One thought on “Nummerlappar till adventsljusen

  1. Vilka fina nummerlappar och så bra att de kan hängas på vanliga kronljus också 🙂 Ska genast köpa ny färgpatron till skrivaren och printa ut ett par. Tack för att du delar med dig!
    Kram Maria

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s