Tålamod var det

frasse5

Att jag saknar tålamod är ingen nyhet. Allt ska vara klart igår, gå fort och bli perfekt på första försöket. Det här gäller det mesta i mitt liv. Ibland kan det vara en bra egenskap, man får liksom saker gjorda på en gång. Snabbt, effektivt och utan att titta tillbaks. Ibland är det sämre. Som de gånger man väntar på något. När man kollar sin mail var femte minut. När frustrationen tar över lugnet. De är dessa gånger som jag har svårt att förstå att inte alla är lika snabba i sina tankar som jag är. Kom igen då, kan jag tänka. Att det ska vara så svårt, kan jag tycka. De här gångerna får jag helt enkelt fundera på andra saker, hitta andra vinkar, vara förberedd på nya tankar. Men varför går det så långsamt?

Annonser

7 reaktioner på ”Tålamod var det

 1. Jag känner igen mig…Det ska gå fort som 17. Det händer att min omgivning inte alltid hänger med, för jag är redan klar i mitt huvud och har liksom glömt att informera dom på vägen=))

  Det är dock en väldigt bra drivkraft!!
  Kram Hannis

 2. Vi andra, som visserligen inte gillar att det går långsamt….men som behöver tänka ett par varv extra…kan ibland känna oss stressade…. : Men vi gillar att ni driver på! 🙂 hihihi!
  Kram Jennica

 3. Å där känner jag igen mig, allt ska gärna vara klar i förrgår och jag ligger alltid två steg före i mina tankar. Ibland är jag nog lite stressande att umgås med;)
  Hoppas ditt tålamod stillades för det är inte roligt att vänta.
  Kram
  Annie

 4. Känner verkligen igen mig- och lever med en man som är precis motsatt! Gissa om man får bita sig i tungan ibland, hehe:) Suits är ju bästa serien och jag kan knappt vänta på säsong tre som visst ska sändas under året! Kram

 5. Og jeg kan genkende mig selv på den side med at det går for langsomt, men også den anden side, hvor jeg tænker ”Jeg har masser af tid!”. Og når jeg er på den ene vogn er det andet frustrerende og når jeg er på den anden vogn er det også frustrerende. (c: Vi mennesker er sjove.

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s