Söndagsbild v. 9

rabarber

Det går fort nu. Som en explosion nästan. Det är som om naturen försöker kompensera för de senaste månadernas stillhet. Rabarber i början av mars, vem hade trott det för bara en månad sedan?

Idag ligger dimman tung över det skånska landskapet. Rått och småblåsigt i kombination gör att det får nog bli en innedag idag. Fast det gör ingenting, jag fick min dos av luft igår då jag sakta fortsatte väcka vår trädgård till liv. Rabarber i början av mars alltså. Det finns hopp!

Inspobanken hittar du fler söndagsbilder.

Annonser

14 reaktioner på ”Söndagsbild v. 9

 1. Fantastiskt härligt att se. Det får mig att undra hur våra rabarber ser ut. Får nog ta en tripp i trädgården i veckan. Fast idag är det inte roligt att vara ute det snöar och regnar om vartannat och det är riktigt skitväder (om man får säga så)
  Hoppas du haft en fin dag
  kram
  Annie

 2. Här har det också varit innedag idag. Trädgården är det inte mycket att göra med ännu här norr om Dalälven, så det har varit mest röj och rensa inomhus istället, vilket är skönt det också.

  Kram Victoria

  • Ni kommer snart ikapp! Kan nästan sakna den där vårexplosionen som det är norrut. Här i Skåne går det liksom mest från en lerig vinter till en mindre lerig vår 😉
   Kramis!

  • Oj vad gott det låter! Har faktiskt aldrig testat att göra brännnässlepesto, tror jag måste göra ett försök 🙂 Har du pinjenötter eller andra nötter i?
   Kram fina!

   • Jeg bruger små top skud, som jeg skolder med en kande kogende vand. Presser vandet ud. Bruger hvad jeg har af nødder eller kerner. Her var det solsikkekerner, limesaft, hvidløg, rapsolie, salt og peber. Og så en tør ost. En hø ost fra naturmælk. Det er virkelig et skud forårsmad.

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s