Då var det måndag igen

beppe2

Då var det måndag igen. Den sista måndagen i en månad som bara sprungit förbi, som om den var stressad liksom. En måndag där solen skiner från en klarblå himmel, som ett löfte om en alldeles fantastisk vecka.

Insåg att det nog varit lite snedfördelning på djurfronten här på bloggen, katterna har liksom tagit upp lite väl mycket plats. Så vi tar väl och börjar veckan med en hälsning från Beppe, fyrbeningen som alltid är vid vår sida. Som har en förmåga att se ut som om han har sålt smöret och tappat pengarna när det finns en mikroskopisk möjlighet till något gott. Som älskar sina kattbrorsor, bara de inte ska kramas. Blärk! Kattbaciller är inget för en stor hund som han 😉 Beppe som alldeles snart fyller sex år och som delar födelsedag med matte. En alldeles underbar fyrbening som alltid får oss att skratta, högt och hjärtligt. Världens bästa Mysbeppe.

Annonser

13 reaktioner på ”Då var det måndag igen

 1. Åhhhh Beppe vad fin han är ❤ Hade du sagt han var 1 år hade jag sagt -klart det!! Han såg så ung & lekfull ut i blicken.

  Historiker besök ja, det var såååå spännande. Vi har nämligen tapeter i källaren som han tittat på & skall försöka tids fästa & ev hitta producent till. Han trodde dom var från slutet av 1800 :))))) Frun i huset skall laga en stor tavla

  KRAM

  • Såå spännande!!! Kan verkligen se hur fräck den tavlan kommer att bli! Jo, Beppe har en förmåga att se ut som antingen en valp eller en gammal farbror 😉
   Kramis!

 2. Shakira, vår äldsta Shih-tzu, delar födelsedag med min svåger! Vi brukar skoja om att de får dela på födelsedagstårtan, men svågern verkar inte riktigt med på de noterna!
  Melody skickar en stor nospuss till snyggingen Beppe!
  Kram M.E

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s