Fredag och månadens sista dag

jan_coll

Fredag. Vardagsveckans sista dag och månadens sista dag. Imorgon går vi in i februari och är därmed ett steg närmare vår. Ute har en snökanon placerat sig precis över vår lilla del av världen. Snöskottningen har blivit till ett riktigt sisyfosarbete, fem minuter efter man är klar är det lika mycket snö igen. Om inte mer. Men det är helt okej, hellre snö än lera.

Januaris sista dag alltså. Och en hel månads bloggande till. Underbart! Jag känner att jag börjar få in en rytm i mina inlägg. Att det finns en slags röd tråd i allt. Jag har skrivit inlägg om vårt hem, om inredning, designtrender, blommor, massa olika DIY:s och bjudit på en poster. En inblick i mitt liv med andra ord. Jag kallar ju trots allt Från myllan för en livsstilsblogg. Eller vad tycker ni? Är det något som ni saknar eller skulle vilja se mer av? Eller mindre? Hur som helst, fredag och månadens sista dag. Mys.

Annonser

12 thoughts on “Fredag och månadens sista dag

  1. vart tog januari vägen tiden flyger iväg, men februari innebär att dagarna blir lite längre och ljusare, vilket härligt bildkollage du bjuder oss på, härligt ! Önskar dig en fin fredag. Kram Åse

  2. Nu märks det att det är ljusare på kvällarna, så himla skönt att det går åt rätt håll. Men nu har vintern verkligen kommit till barnens stora förtjusning. Nu får vi njuta av den ett tag innan vi börjar längta efter våren.
    Må så gott!

    • Ja man märker faktiskt ganska stor skillnad! Det går fort nu, bara februari och sedan vårmånaden mars (i alla fall här i Skåne). Precis som du säger så är det bara att njuta av det vita landskapet omkring oss.
      Kram!

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s