En ruggig söndag

Idag är det en sådan där dag då man helst inte vill sticka ut näsan. Hårda vindar och minusgrader i kombination sänker temperaturen utomhus såväl som inomhus. Idag vill man helst krypa upp i en fåtölj med en kopp kaffe och en bra bok.

I vårt bibliotek är det just nu en salig röra. Dubbla rader av böcker trängs i bokhyllan. Konst som ännu inte hittat sin plats står på golvet. CD skivorna står fortfarande kvar och tar upp hyllplats, trots att vi inte använt dem på flera år. Musik spelas alltid digitalt i det här huset. Lite rosa har letat sig in i form av en nysydd kudde. Allt för att locka fram våren. Vitrinskåpets dörr står på glänt, kanske någon av katterna varit sugen på en cognac? Vem vet? Jag vet i alla fall att det är en synnerligen ruggig söndag på landet.

IMG_1913

IMG_1151

IMG_1914

Annonser

10 reaktioner på ”En ruggig söndag

 1. Det har du ganske ret i. Hvilken fin bog, den der med ”Upplev Sverige!” Jeg suger Sverige ind med salt og sukker, hver gang jeg har muligheden for at gøre det. Kram og hygge i varmen.

 2. Ja, det var verkligen innesittarväder igår och det är minsann inte bättre idag! Men det var bara att masa sig iväg till jobbet ändå.
  Vilka vackra tygtryck du gör! De kommer säkert att komma till användning när du minst anar det:)
  Och tack för ett härligt bloggtips, där fanns ju hur mycket som helst att inspireras av! Men din blogg förtjänar också guldkant, väldigt fräsch och med mycket inspiration här också:)

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Suz

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s