Att ha en liten grårandig fotoassistent

köksö3

Idag kom solen, för första gången på flera veckor. Den underbara, värmande solen som lyser upp hela omgivningen. Som värmer frusna själar och som ger en försmak om vad som komma skall. Tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att ta lite nya bilder av köket, något att lägga upp i Knaadas Inspobank senare i veckan. Och Tusse, han tänkte att han skulle hjälpa till.

tusse1

Först genom att påpeka att det är mycket bättre om skåpdörren under diskbänken är öppen. Så man kan visa de finfina jaktmarkerna liksom. Nja, tror inte att tvåbeningar tycker att det är så fint med hushållssopor trots allt. Och så fortsatte det. Med en katt springandes framför fötterna, strykandes mot saker eller rent ut liggandes på det tilltänkta fotoobjektet. Mysigt! Men lite komplicerat i längden. Fast jag fick nog några bra bilder trots allt. Eller kanske tack vare Tusse och hans minst sagt märkbara sätt att peka ut nya fotovinklar i vårt kök. Den bästa fotoassistenten och väldigt bra för kreativiteten.

tusse3

tusse2

P.S. Glöm inte att rösta på Besökstoppen, man kan rösta en gång om dagen. Just nu ligger jag som en hopplös tvåa, men jag har hopp 😉

 

Annonser

6 thoughts on “Att ha en liten grårandig fotoassistent

 1. Du har en väldigt söt assistent i alla fall, även om jag förstår att det kan bli lite skilda uppfattningar om hur arbetet ska utföras:) Och vilka skarpa ögon på bilden! Måste säga att det där kuddfodralet blev ju väldans snyggt! Här har vi en wallénfilt som överkast till sonens säng, blev lite inspirerad nu att göra en matchande kudde vid tillfälle. Hade nästan glömt ”potatistrycken”:)

  • Ja men visst är han! En av tre assistenter faktiskt, fast två arbetsstrejkade igår 😉

   En matchande kudde låter finemang! Potatistryck känns som en bortglömd konst. Det är bara att grabba första bästa potatis och karva lös!
   Kramis!

 2. Haha, underbara djur! Typ ” hörru, kan du sluta stänga mina skåp människa”, jag gillar katters stil på det sättet. Solen, jaaa, är glad över den!
  Kramen Hannis

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s