Det där med nyår.

nyår2

Då var det dags för nästa partaj. Nyårspartaj. Oavsett hur ni väljer att fira det nya året så är det ju alltid trevligt att göra det med stil. Duka fint, dekorera bord och hem, fixa smaskiga tilltugg och glida in i partyblåsan. På med lite maffig make-up, med eller utan lösögonfransar och så är man fix och färdig. All in liksom. Mannen och jag ska fira själva, det tycker vi är riktigt mysigt. Äta massa gott och dricka skumpa tills vi fnittrar i kapp med varandra. Kanske lite allsång till Tony Bennett, vem vet? Underbart i vilket fall som helst! Om det sedan blir i värsta partystassen eller i pyjamas det återstår att se.

Inspirationen kommer härifrån

Annonser

3 reaktioner på ”Det där med nyår.

 1. Hej! Vad roligt att hitta in till dig. Blev så nyfiken på vem som döljer sig bakom bloggnamnet ”från myllan”. 40 plus är vi visst båda två och intresserade av djur. Vi har säkert mer gemensamt. Vi ses igen!
  Ha en skön fredag!

  • Hej Anna! Kul att du hittade hit, välkommen! Visst är det roligt när man inser att man har samma intressen, bloggvärlden är toppen på det sättet. Nu måste jag genast kika in hos dig 🙂
   Ha en fin dag!
   Kram!

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s