Decemberutmaning: Å som i Årets julfrukt.

granat2

granat3

Jag har en liten trendspaning på gång så här i mellandagarna. En fundering på vilken frukt som vann dekorationsstriden i år, Årets julfrukt helt enkelt. Och vinnaren är (trumvirvel): granatäpplet. Denna underbara frukt med sina fina färgskiftningar och sin alldeles egna lilla krona på toppen. Gillar. Många har upptäckt den här lilla underbaringen i år, kanske är det tack vare Ernst julpysslande i Kolsva? Eller så var det helt enkelt dags för den här dekorativa frukten att kliva fram i rampljuset. Oavsett vilket så känns det som att granatäpplet är här för att stanna. Årets julfrukt alltså.

logga600bredd

 

Annonser

4 thoughts on “Decemberutmaning: Å som i Årets julfrukt.

 1. Granatäpple säger du….en frukt jag egentligen aldrig kommit i kontakt med. Ja, alltså…jag har ju sett dem och så, men aldrig köpt själv. Får kanske bli ändring på det nu då! 🙂
  Kram!

  • Testa! De är inte bara vackra, de är goda också 🙂 Man äter bara kärnorna, perfekt som topping på till exempel en vaniljpannacotta.
   Kram!

 2. Hade granatäpplekärnor på min sallad till skinkan igår:) Supergott, och det finns frusna om man vill ta en genväg, men de färska är godare.

  Rolig trendspaning:)

  Kram
  Suz

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s