Att ha firat jul.

julekake

Så där, då var julen avklarad för den här gången och vi är hemma hos katterna igen. Hemma i det knarrande huset, iklädd myskläder och med alla fina klappar undanpackade på sina nya platser. Det är mysigt med jul, men det är lika skönt att komma hem efter firandet är avklarat.

Mängden skinka och sill som har landat i min mage ska vi nog tala tyst om. Men gott var det. Julmat följt av smarrig hälleflundra, godis och traditionell norsk kransekake, snaps, öl och vin. Kanske lite frukt i det där hörnet som verkar vara tomt. Ja jisses vad jag har stoppat i mig! Precis som det ska vara. Julen är ingen tid för bantning och återhållsamhet, det kan man syssla med vid ett annat tillfälle om man nu ska syssla med det över huvud taget.

Funderar på hur man kan vara trött fast man inte gjort någonting de senaste dagarna. Visst, den obligatoriska juldagspromenaden genomfördes, men i övrigt är det mest rumpan som använts sedan julafton. Men trött är jag i alla fall. Man kanske skulle satsa på en liten middagslur, det är ju trots allt fortfarande juletid. Kanske rent av ska länka det här inlägget hos Tatjanis, Z som i Zzz kan ju vara passande. Jamen, det får nog bli så. Innan middagsluren alltså.

Annonser

One thought on “Att ha firat jul.

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s