Decemberutmaning: R som i Ren.

ren1

ren2

Det där med Decemberutmaningar kan vara riktigt klurigt. Dagens utmaning är DIY på R, något som fick mig att gnugga geniknölarna hårt. Och länge. Men skam den som ger sig, det är ju så här man utvecklar sin kreativitet. Här kommer ett superenkelt DIY, en ren i papper och tyg. R som i Ren med andra ord.

Ännu ett enkelt pyssel, det är bara att rita upp en siluett av en ren på en bit kartong. Här behöver man inte vara någon Leonardo da Vinci, utan det är bara att rita lite på känn liksom. Sedan kommer det pilliga, att skära ut konturerna. Men det är bara att fatta skalpellen och ha tungan rätt i munnen så blir det finemang. Med en bit tyg fasttejpat på baksidan så har du helt plötsligt ett litet konstverk. Enkelt va?! Nu fick jag lite mersmak, kan se siluetter av alla möjliga andra djur framför mig, kanske blir det en buffel också. Bra pyssel att lägga i pysselbanken för regniga dagar med andra ord.

logga600bredd

Annonser

10 thoughts on “Decemberutmaning: R som i Ren.

  1. VACKERT!!!! Jag sparar idén till nästa år julkort och kanske även lite tavlor in till Lillis rum. Hur fint som helst och ett mycket bra tips!!!

    TACK!

    Kram – tatjanis

    • Vad roligt att du gillade det! Tänkte faktiskt att de kunde vara ett perfekt pyssel till ett barnrum också! En serie med olika djur med namnet på djuret textat under t.ex. 🙂
      Kramis!

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s