Decemberutmaning: D som i Dåligt väder.

D

Det börjar bli en regel det här. Dåligt väder det vill säga. Riktigt skånskt decemberväder. Regn, vind och plusgrader. Inte ens hunden vill gå ut. Häller upp en kopp kaffe och funderar på om jag ska sno ihop några kransar av den enorma hög med buxbom som fina vännen kom med igår. Det får nog bli så, för ut går jag då inte. D som i Dåligt väder.

logga600bredd

 

Annonser

8 thoughts on “Decemberutmaning: D som i Dåligt väder.

 1. Usch ja! Och vilken tur jag hade idag, som skulle gå till bussen eftersom dottern behövde bilen för precis innan jag skulle gå från jobbet så slutade det regna:)

  Men dåligt väder eller ej, en himla mysig bild du har hittat:)

  Kram
  Suz

 2. Här har vi haft strålande sol, några plus och ingen blåst. Ett mycket härligt väder, synd bara att man suttit inne framför datorn hela dagen.
  Önskar dig bättre väder imorgo
  Annie

 3. Hörde nyss att Pågatågen ställs in från kl 14 i morgon! Jag kan verkligen inte förstå mig på hur Dåligt väder kan lamslå Skåne så som det gör! Nog borde man kunna köra tågen för att det blåser! Nu blir det att dra till barnbarnen i morgon eftermiddag för deras föräldrar lär bli strandsatta på sina jobb i Malmö! Verkligen passande av dig att välja D som i dåligt väder!
  Kram M.E

  • Ja, det blir nog spännande imorgon! Som norrlänning i grunden fnissade jag alltid över kaoset i Skåne när det kom lite snö, men jag har omvärderat helt under mina år här nere. Har till och med lyckats snöa in totalt en julafton… De här förb… vindarna är alltid boven i dramat, snö eller ej. Drivor på flera meter tack vare några centimeter snö – händer bara i Skåne.

   Så skönt att du kan ställa upp för dina barn och barnbarn! Vi får hoppas att de lyckas ta sig hem efter jobbet imorgon, eller kanske till och med sluta lite tidigare och åka hem innan kaoset börjar.
   Kram!

 4. Jag är en smula glad för det mindre bra vädret, det ger oss ju möjlighet att njuta av ditt fina bidrag 😉 men skämt åt sido, dåligt väder som ställer till det är ingen hit! Usch o fy! Men ditt bidrag är vackert!

  Önskar dig en fin kväll och hoppas det dåliga värdet försvinner fortare än kvickt!

  Kram – Tatjanis

 5. Det är verkligen kul med de här utmaningarna, man får flera nya bekantskaper i bloggvärlden! Kul!!
  Jaa, du…..vi får väl se hur det blir med det där dåliga vädret fram över….men ett är sant, dåligt är det! 🙂
  Kram!

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s