Bara fyra.

wear_want

Jag är lite sent på det, men blev inspirerad av Maria på Husligheter och hennes bloggutmaning, via Weronica och Helena på En mammas dag, som i sin tur inspirerats av DIY or die att försöka begränsa antalet julklappar till fyra var. Till något man verkligen vill ha. En väldigt bra tanke tycker jag. Bra för miljö och plånbok. Och önskelista har jag nog inte skrivit sedan jag var barn. Så här är min version på kriterierna Read, Wear, Want och Need.

1. Read. Leilas underbara ”Welcome Home” har funnits på marknaden ett tag nu. Jag har inte hunnit köpa ett exemplar, men är så sugen! Det här är en inredningsbok som bryter från normen med sitt färgrika och underbart svulstiga innehåll.

2. Wear. Jag älskar stora tröjor i naturmaterial. Den här från Ruke är helt fantastisk, i mohair och ull. Att den sedan har ett helt eget uttryck gör ju inte saken sämre.

3. Want. Den eviga jakten på den perfekta väskan tar aldrig slut. Med den här från Friis & Company har jag kommit en bit närmare. Perfekt storlek för att kunna slänga i datorn och en massa annat. Fint med färgrutorna mot det neutrala svarta.

4. Need. Vi behöver fler lampor i vårt hus. Speciellt taklampor, vilket är en utmaning med våra låga tak. Egentligen gillar jag inte skenet från en taklampa, men ibland kan det vara bra att kunna tända upp ordentligt. Den här från IKEA löser en del problem i anslutning till garderoberna här hemma.

Annonser

En reaktion på ”Bara fyra.

  1. Ping: Helgpyssel. | Från myllan

Tack för din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s